Σεμινάρια - Ανακοινώσεις
 
 
 
 
 
Περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!
Σύνδεση χρήστη
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή μέλους
Σεμινάρια - Ανακοινώσεις
Υλοποίηση βιωματικών εργαστηρίων. Τόπος διεξαγωγής: Θεσσαλονίκη - 4-/-0/2012 - 18
Η Play Learning διοργανώνει βιωματικά εργαστήρια για γονείς, ειδικούς θεραπευτές και εκπαιδευτικούς προσχολικής και δημοτικής εκπαίδευσης στις θεματικές:

- Βελτίωση άρθρωσης και φωνολογικής ενημερότητας κατά την προσχολική ηλικία

- Δημιουργική γραφή: στρατηγικές παραγωγής γραπτού λόγου και τεχνικές ετερο-διόρθωσης και αυτo-διόρθωσης

- Συναισθηματική νοημοσύνη: πρακτικές για την καλλιέργεια και τη βελτίωσή της σε παιδιά και εφήβους, στις 18 Απριλίου στο κέντρο αντιμετώπισης μαθησιακών δυσκολιών και λογοθεραπείας ΕΛΔΕ. Εθν. Αντιστάσεως 30. Ν Πολιτεία Ευόσμου.Ώρα έναρξης 10.00π.μ.

Στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες να αλληλεπιδράσουν και να εμπλακούν σε ομαδοσυνεργατικές πρακτικές, εναλλάσσοντας ρόλους μαθητή- εκπαιδευτικού, κατά τη διάρκεια μαθησιακών δραστηριοτήτων που αφορούν στη διδασκαλία στρατηγικών της συγγραφικής διαδικασίας, στην καλλιέργεια φωνολογικής ενημερότητας και στη διαχείριση των συναισθημάτων.

Η Play Learning είναι μια εταιρεία, που εξειδικεύεται στην κατασκευή εκπαιδευτικών υλικών για παιδιά με ή χωρίς δυσκολίες μάθησης και συνοδά προβλήματα συμπεριφοράς, βασισμένα σε ερευνητικά δεδομένα και με παιγνιώδη μορφή (www.playlearning.gr) .Πληροφορίες

 Βοήθεια
 Γενικές Πληροφορίες
 Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπηρεσίες

 Υλικό κατόπιν παραγγελίας

Αποστολή & Παραγγελίες

 Τρόποι Πληρωμής
 Τηλεφωνικές παραγγελίες