Σεμινάρια - Ανακοινώσεις
 
 
 
 
 
Περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!
Σύνδεση χρήστη
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή μέλους
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η επίσκεψη και η χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου www.playlearning.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω γενικών όρων:

Τα λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα, καθώς και τα ονόματα εικόνες, που αντιπροσωπεύουν το on line κατάστημα www.playlearning.gr ή τρίτα μέρη όπως και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες αυτών είναι αποκλειστικά σήματα της Play Learning και των τρίτων μερών και προστατεύονται από τους νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης αυτών.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταπώληση, παράγωγη του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, επανέκδοση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, απαγορεύεται χωρίς την προγενέστερη γραπτή άδεια της Play Learning ή των άλλων δικαιούχων των πνευματικών δικαιωμάτων.

Το on line κατάστημα www.playlearning.gr παρέχει το περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου με την παρούσα μορφή, ως έχουν. Το  on line κατάστημα www.playlearning.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για οποιαδήποτε ζημία από επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου ή τρίτους καθώς επίσης και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα και υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς. Ο επισκέπτης υποχρεούται να χρησιμοποιεί τον παρόν διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτόν.

Ο παρών δικτυακός τόπος πιθανόν να περιέχει παραπομπές σε τρίτους δικτυακούς τόπους . Το on line κατάστημα  www.playlearning.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς επίσης  και για τυχόν ζημία που προέλθει από τη χρήση τους. Ο επισκέπτης με δική του ευθύνη έχει πρόσβαση σε αυτές.

Το on line κατάστημα www.playlearning.gr φροντίζει για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού του τόπου, χωρίς όμως να μπορεί να εγγυηθεί ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες, χωρίς σφάλματα και απαλλαγμένες από τυχόν ιούς.

Το on line κατάστημα www.playlearning.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιεί και μεταβάλλει το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, αλλά και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει σκόπιμο ανακοινώνοντάς τα  μέσω του διαδικτυακού του τόπου και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Αρμόδια για την επίλυση οποιαδήποτε παρερμηνείας ή μη εφαρμογής αυτών και διαφοράς που προκύψει εξ αυτών είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
 
 
 

Πληροφορίες

 Βοήθεια
 Γενικές Πληροφορίες
 Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπηρεσίες

 Υλικό κατόπιν παραγγελίας

Αποστολή & Παραγγελίες

 Τρόποι Πληρωμής
 Τηλεφωνικές παραγγελίες