Σεμινάρια - Ανακοινώσεις
 
 
 
 
 
Περισσότερα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!
Σύνδεση χρήστη
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή μέλους
ΟΡΟΙ ΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το on line κατάστημα www.playlearning.gr σέβεται και διαφυλάσσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών/επισκεπτών και τηρεί τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν.2472/1997) σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Η  Play Learning δε δικαιούται να τα μεταβιβάσει σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο για οιοδήποτε λόγο, παρά μόνο αν το επιβάλλουν σχετικές διατάξεις του νόμου.

Ο χρήστης/επισκέπτης κρίνεται αναγκαίο να γνωστοποιεί κάποια προσωπικά στοιχεία  (πλήρες ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, πόλη) που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Σε περίπτωση που επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η χρήση πιστωτικής κάρτας ή πληρωμή μέσω paypal, ο πελάτης υποχρεούται να γνωστοποιήσει τον αριθμό πιστωτικής κάρτας, την ημερομηνία λήξης αυτής και τον κωδικό της.

O χρήστης/επισκέπτης οφείλει να δηλώνει εάν επιθυμεί να λαμβάνει από το www.playlearning.gr  πληροφορίες και προωθητικό υλικό μέσω ταχυδρομείου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικών κλήσεων στο δηλωθέντα αριθμό τηλεφώνου και στη δηλωθείσα ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση αντίστοιχα. Εάν ο χρήστης επιθυμεί να διακοπεί η επικοινωνία για προωθητικούς λόγους, μπορεί να  το δηλώσει συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Τα προαναφερθέντα στοιχεία θα διατηρηθούν από τη Play Learning σε βάση δεδομένων σε ένα διακομιστή (server) και θα επεξεργαστούν με αποκλειστικό σκοπό την παροχή των προσφερόμενων στο διαδικτυακό τόπο www.playlearning.gr υπηρεσιών προς τους χρήστες, και συγκεκριμένα την υλοποίηση της παραγγελίας μέσω του on-line καταστήματος, την καταγραφή αγορών, την επαλήθευση των στοιχείων και την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletters) κτλ. Η Play Learning διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργάζεται τμηματικά ή στο σύνολο τα στοιχεία που έχει αποστείλει ο επισκέπτης/χρήστης του παρόντος δικτυακού τόπου, για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών.

Ανήλικοι χρήστες/επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο on line κατάστημα www.playlearning.gr μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων τους.
Σε περίπτωση μη αποδοχής των παραπάνω όρων απαγορεύεται η χρήση του on line καταστήματος www.playlearning.gr. Επιπρόσθετα, οι χρήστες/επισκέπτες οφείλουν να ελέγχουν τους όρους χρήσης καθώς και αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις σε αυτούς από την εταιρεία.

Πληροφορίες

 Βοήθεια
 Γενικές Πληροφορίες
 Χρήσιμες Συνδέσεις

Υπηρεσίες

 Υλικό κατόπιν παραγγελίας

Αποστολή & Παραγγελίες

 Τρόποι Πληρωμής
 Τηλεφωνικές παραγγελίες